Ik ben Saskia Haans-Van den HoekSaskia Haans-Van den Hoek, gelukkig getrouwd en een trotse moeder van 2 meiden. Het huwelijk heeft me altijd al gefascineerd. Tegenwoordig is vaak de gedachte over het huwelijk dat het slechts een heel dure dag is. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze veel meer leuke dingen met het geld kunnen doen, dan trouwen.

Ik denk daar heel anders over. Trouwen is veel meer dan één dag feesten. Trouwen is met elkaar en jullie dierbaren een hele bijzondere en mooie periode beleven. Een bruiloft is een unieke gebeurtenis.

Mochten jullie willen gaan trouwen, ga er dan voor. Het is een gift om al jullie dierbaren aanwezig te laten zijn op een ontzettend bijzondere dag. Niets is zo gelukmakend als samen een heel mooie herinnering te creëren. Laat geld jullie niet belemmeren, er kan namelijk écht voor ieder budget worden getrouwd.

En als ik aan trouwen denk, dan denk ik aan muziek. Persoonlijker dan muziek wordt het niet, als je het aan mij vraagt. Als zangeres kan ik zeggen dat het geweldig is om een nummer ten gehore te brengen dat een speciale betekenis heeft.

Naast muzikaal, ben ik creatief, ondernemend en erg resultaat gericht. Ik hou van een persoonlijke aanpak. Ik krijg er energie van om samen naar iets moois toe te werken. Of dat nu gaat over een bruiloft met alles erop en eraan of een intiem optreden. Ik ben pas tevreden als anderen dat ook zijn.

Ik heb gelukkig al veel huwelijken mogen begeleiden en mooie optredens mogen geven. Hopelijk volgen er nog veel meer. Genieten van momenten van samenzijn is waardevol. Fijne momenten met mijn gezin, met familie, met vrienden en misschien wel met jullie…..

Paarl 6, 5025 HW Tilburg

algemene voorwaarden | privacy statement