Paarl 6, 5025 HW Tilburg

algemene voorwaarden | privacy statement

Weddingconsult

Weddingplanner

Ceremoniemeester

Zangeres

Live muziek tijdens een ceremonie? Dat is zeker mogelijk. Ik treed als zangeres op samen met een gitarist of een pianist.

We maken een unieke gebeurtenis veel persoonlijker door middel van een mooi akoestisch optreden. Muziek kan een bepaald gevoel geven. Het brengt herinneringen naar boven. Een lied geeft kracht en energie, soms geeft een nummer je troost, gewoon een lach op je gezicht of je krijgt weer die vlinders in je buik.

Hoe mooi zou het zijn om op jullie ceremonie dat ene speciale nummer te horen. Om op dat moment weer dat gevoel naar boven te brengen.

Waarom bruidsparen op zoek gaan naar een weddingplanner is heel divers. De meest voorkomende reden is dat het een heel fijn idee is om te trouwen, maar het hele geregel eromheen als veel en lastig wordt ervaren. Ik kan beamen dat het veel is. Of het lastig is? Nee, totaal niet.

Het organiseren van een bruiloft is echt ontzettend leuk. Je moet gewoon weten waar je moet beginnen. Mijn meerwaarde is het wegnemen en weghouden van alle trouwstress. En als gediplomeerd weddingplanner heb ik natuurlijk kennis van de trouwmarkt. Zowel Nederlandse bruiloften als bruiloften uit een andere cultuur zijn voor mij een bekend terrein. Alles wordt geregeld, tot in de puntjes. Het enige wat jullie moeten doen, is kiezen.

Gaat bijvoorbeeld de voorkeur uit naar een traditionele bruidstaart of toch een sweet table? Wat voor trouwvervoer wordt het: een koets, een kever of gewoon op de fiets?Willen jullie trouwen op locatie of in het stadhuis? En welke muziek willen jullie horen tijdens de ceremonie? Ik help jullie graag bij alle keuzes.

Ik neem jullie stap voor stap mee in alle mogelijkheden en regel en onderhoud de contacten met de leveranciers. En dit natuurlijk allemaal binnen het beschikbare budget. Want trouwen kan voor elk budget, echt waar.

Jullie gaan trouwen! Dat betekent dat er een hele leuke en spannende tijd aanbreekt. Jullie willen graag zelf de bruiloft organiseren, maar weten niet precies waar te beginnen. Of willen jullie gewoon wat tips en adviezen van een professionele weddingplanner? Dan kan ik helpen met een weddingconsult.

Ik kom graag langs om te horen hoe jullie de grote dag zien. Ik geef een passend advies. Ik geef ideeën over welke leveranciers en locaties passen bij de wensen, geef budgettips en jullie ontvangen van mij een bestand waarin zelf het draaiboek, de gastenlijst en de kosten kunnen worden bijgehouden. Kortom, na mijn weddingconsult gaan jullie goed van start.

Mochten jullie mij na het consult toch als weddingplanner of ceremoniemeester willen inhuren, dan is dit uiteraard mogelijk en worden de kosten van het weddingconsult verrekend met de extra afgenomen diensten.

TIP: Het is ook erg leuk om een weddingconsult cadeau te geven aan de aanstaande bruid. Ik kom graag langs om samen met vriendinnen te fantaseren over die mooie dag die komen gaat. Het is leuk om na aankondiging van de verloving iets speciaals te doen voor de bruid. Onder het genot van een heerlijke kop thee en lekkere koekjes geef ik adviezen. Centraal staat het maken van een moodboard. We brainstormen samen over alles wat mogelijk is en natuurlijk deel ik de laatste trends uit trouwland. Dit kan in de avonduren, maar ook in het weekend overdag.

Een consult duurt ongeveer 3 uur.

Het is een eer om ceremoniemeester te zijn op een bruiloft. Maar wie vraag je als ceremoniemeester? En wat komt daar allemaal bij kijken?

Soms is het heel duidelijk wie er wordt gevraagd. Er is dan iemand in de familie- of vriendenkring die uitermate geschikt is als ceremoniemeester. Hij of zij is goed in dingen regelen, is stressbestendig en is een uitstekende gastheer of gastvrouw. Jullie kunnen als bruidspaar rekenen op die persoon tijdens misschien wel de mooiste dag van jullie leven.

Soms is het niet zo eenvoudig om iemand als ceremoniemeester te vragen. Gewoonweg omdat je eigenlijk niet iemand kent die die taak zou kunnen of willen doen, of omdat je niemand voor het hoofd wilt stoten.

Veel bruidsparen kiezen er tegenwoordig voor om een ceremoniemeester te kiezen die niet is uitgenodigd op de bruiloft. Alle genodigden moeten zich echt gast voelen op jullie dag. De ceremoniemeester mag ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Met mij als ceremoniemeester kunnen jullie er zeker van zijn dat de hele dag meer dan prima verloopt.